Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή και εύκολη σούπας με κολοκύθα πράσο και τριμμένο μήλο Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το κρεμμύδι σοτάρετε ελαφρά για ένα λεπτό. Προσθέστε το πράσο, την κολοκύθα κομμένη σε ψιλά καρέ και το κύμινο σε σπόρους. Τηγανίστε μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Στη...