Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Σε ένα μεγάλο μπολανακατεύουμε με το σύρμα χειρός τα αυγά με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε στο τέλος τις μπανάνες και ανακατεύουμε καλά και αυτές με το σύρμα. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το...