Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστό και μυρωδάτο πιάτο για το μεσημεριανό σας γεύμα Λαχταριστό και μυρωδάτο πιάτο για το μεσημεριανό σας γεύμα Πλένουμε και καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για δέκα λεπτά.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις...