Εύκολα και γρήγορα σπιτικά Κασεροκούλουρα

Εύκολα και γρήγορα σπιτικά Κασεροκούλουρα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε το νερό και διαλύουμε τη μαγιά, προσθέτουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τέλος το αλεύρι σταδιακά. Ζυμώνουμε για λίγο μέχρι η ζύμη μας να γίνει αφράτη κι απαλή. Δεν θέλει πολύ παίδεμα αμέσως θα την καταλάβετε..Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε μπαλάκια περίπου...