Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε το νερό και διαλύουμε τη μαγιά, προσθέτουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τέλος το αλεύρι σταδιακά. Ζυμώνουμε για λίγο μέχρι η ζύμη μας να γίνει αφράτη κι απαλή. Δεν θέλει πολύ παίδεμα αμέσως θα την καταλάβετε..Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε μπαλάκια περίπου...