Μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας και πομοντόρια

Μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας και πομοντόρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για να φτιάξουμε το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε μεγάλες μπουκιές.Σε κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο λίγο λίγο κάθε φορά (για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού) μέχρι να ροδίσει από...