ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με μανιτάρια και κόκκινο κρασί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Ελευθερία ΧαϊναΑργύρη
Σωταρουμε σε λίγο λάδι τα υλικά μας ψιλοκομμένα και προσθέτουμε το ρύζι Τέλος ρίχνουμε το νερό, τον κύβο και βράζουμε για 12 λεπτά. Έτοιμο το ριζότο μας
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ