Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Παίρνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μια λαδόκολλα από πάνω. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι και στη μέση του μπολ κάνουμε μια τρύπα και ρίχνουμε το ξινόγαλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πέστο, το κατσικίσιο τυρί σε...