Πατάτες ακορντεόν στο αλουμινόχαρτο με σκορδόλαδο κασέρι και μπέικον

Πατάτες ακορντεόν στο αλουμινόχαρτο με σκορδόλαδο κασέρι και μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα το σκόρδο. Αφήνετε να κρυώσει εκτός φωτιάς και στραγγίζετε το αρωματισμένο λάδι.Πλένετε τις πατάτες καλά τρίβοντάς τις με σφουγγαράκι, για να φύγουν τα χώματα και κρατάτε τη φλούδα. Με μεγάλη προσοχή και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι...