Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα με απλά υλικά για όλες τις ώρες Σε ξύλο κοπής κόβουμε το μπέικον σε χοντρά κομματάκια και το σοτάρουμε στο τηγάνι ελαφρώς, χωρίς ελαιόλαδο, μόνο με το λίπος του.Στη συνέχεια κόβουμε το μαρούλι με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και το τοποθετούμε...