Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανοίγουμε τις σαρδέλες "γούνα" και βγάζουμε προσεκτικά με τον αντίχειρα τη ραχοκοκκαλιά τους.
Αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε διαδοχικά από το αυγό, το αλεύρι και το σουσάμι.
Τις τηγανίζουμε σ’ ένα τηγάνι που έχουμε καλύψει τον πάτο του με λάδι και τις σερβίρουμε σε λαδόχαρτο.
Τρώμε όσες θέλουμε και το ευχαριστιόμαστε! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.