Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμετη μπαγκέτα διαγώνια σε φέτες πάχους 1-2 εκ. Τις απλώνουμε σε ένα ταψίμε λαδόκολλα και ψήνουμε στον φούρνο για 8-10 λεπτά να φρυγανιστούν. Παράλληλα, σε ένα μπολαναμειγνύουμε με ένα κουτάλι το ξύδι, το ξύσμα λεμονιού και...