Ξερά βερίκοκα σε σιρόπι κάρδαμου

Ξερά βερίκοκα σε σιρόπι κάρδαμου

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Στέλιος Παρλιάρος
Βήμα 1 Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα βερίκοκα μαζί με το νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για περίπου 4 ώρες, έως ότου μαλακώσουν πολύ καλά. Βήμα 2 Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τα μυρωδικά και τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Βήμα 3 Αφήνουμε το...