Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λιπάνετε ελαφρά μια κούπα με βούτυρο / σπρέι μαγειρέματος. Προσθέστε το αλεύρι, τη σκόνη κακάου, τη ζάχαρη και μια πρέζα αλατιού. Χτυπήστε το όλα μαζί με ένα πιρούνι. Προσθέστε το αυγό, το γάλα καρύδας, το λάδι καρύδας και τη βανίλια. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να χτυπήσετε...