Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μια παραδοσιακή συνταγή της Μεσσηνίας αλλά και της Μάνης. Τα λένε «λαλάγγια», και ουσιαστικά είναι λαδοκούλουρα που τηγανίζονται μέσα σε άφθονο ελαιόλαδο και μένουν για καιρό τραγανά και πεντανόστιμα. Δοκιμάστε τα.Υλικά συνταγής1 κιλό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις165 γρ....