Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρολα βάζουμε το λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα καρότα. Τελευταία προσθέτουμε τα φασολάκια απ'ευθείας από την κατάψυξη. Ανακατευουμε ζωηρά και κλείνουμε το καπάκι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.Μόλις μαλακώσουν...