Ψεύτικο µιλφέιγ µε σάλτσα βύσσινο και φιστίκια Αιγίνης

Ψεύτικο µιλφέιγ µε σάλτσα βύσσινο και φιστίκια Αιγίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για την κρέμα Ξεκινάμε το μιλφέιγ με σάλτσα βύσσινο, σχίζοντας τη βανίλια και ρίχνοντάς την στην κρέμα γάλακτος να αρωματιστεί για 1 ώρα. Έπειτα αφαιρούμε με μαχαίρι τους σπόρους στην κρέμα και πετάμε το μπαστουνάκι.Βάζουμε την κρέμα γάλακτος παγωμένη σε μπολ και με μίξερ χειρός...