Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι με τη μαγιά, τη ζάχαρη, 5 κουταλιές ελαιόλαδο και το αλάτι. Προσθέστε το νερό και ζυμώστε το μίγμα.Αφήστε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη τροφίμων να φουσκώσει για μισή ώρα και μετά ξαναπλάστε την.Απλώστε τη σε ένα ταψί στο οποίο έχετε...