Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι με τη μαγιά, τη ζάχαρη, 5 κουταλιές ελαιόλαδο και το αλάτι. Προσθέστε το νερό και ζυμώστε το μίγμα.Αφήστε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη τροφίμων να φουσκώσει για μισή ώρα και μετά ξαναπλάστε την.Απλώστε τη σε ένα ταψί στο οποίο έχετε...