Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ζεσταίνουμε καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε το λάδι και προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με λίγο αλάτι και το μείγμα μπαχαρικών.Το αφήνουμε να ψηθεί καλά και να ροδίσει και από τις δύο πλευρές, χωρίς όμως να ξεραθεί και να χάσει τη γεύση του....