Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμετο κοτσάνι από τον ανανά και αφαιρούμε τη φλούδα του με προσοχή. Αφαιρούμε το κεντρικό χοντρό κομμάτι από τη σάρκα του και κόβουμε 2 φέτες πάχους 1 εκ. από την ψίχα. Την υπόλοιπη ψίχα την κόβουμε σε μπαστουνάκια 7x2 εκ. τα οποία θα είναι οι “πατάτες”. Καθαρίζουμε το...