Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Ετοιμάζω τα παντεσπάνια: Χτυπάω στο μίξερ τ’ αυγά με τη ζάχαρη για 10’ μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα. Κοσκινίζω και προσθέτω το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύω μαλακά ωσότου ενσωματωθούν και μοιράζω το μείγμα ισομερώς σε τρία...