Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κοσκινίζετε το αλεύρι μέσα στον κάδο του μίξερ και το αφήνετε να περιμένει.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και 2 κουτ. σούπας αλεύρι από το κοσκινισμένο. Ρίχνετε λίγο από το νερό της συνταγής μέσα στο κύπελλο να σκεπάσει τα υλικά. Ανακατεύετε και αφήνετε...