Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αν έχετε μια μεγάλη κατσαρόλα με καπάκι που να μπαίνει στο φούρνο, τόσο το καλύτερο. Αλλιώς, χρησιμοποιείτε μια συνηθισμένη κατσαρόλα, ύστερα μεταφέρετε το φαγητό σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος με καπάκι για να συνεχίσετε το ψήσιμο στο φούρνο.Βήμα 2 Προθερμαίνετε το φούρνο...