Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σιρόπι Ξεκινήστε με το σιρόπι, καθώς θα χρειαστείτε χρόνο για να κρυώσει.Βάλτε τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το νερό και μαγειρέψτε για να βράσει. Δεν χρειάζεται να ανακατεύετε.Αφού βράσει το νερό, προσθέστε ένα κουτάλι χυμό λεμονιού στο σιρόπι.Βράζετε για περίπου άλλα 5...