Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το κέικ τυριού, βάζουμε πρώτα σε μπολ τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το αλεύρι, το δυόσμο, το κασέρι και στο τέλος, το μπέικιν πάουντερ. Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι ν’ αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.Λαδώνουμε μια μακρόστενη...