Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε την ντομάτα σε πολύ λεπτές φετούλες.Πλένουμε καλά το μαρούλι και το στραγγίζουμε Σουρώνουμε τον τόνο απο το νερό.Απλώνουμε ένα τορτίγιας σε ένα πιάτο και αλείφουμε επάνω μία κουταλιά της σούπας μαγιονέζα. Προσθέτουμε μια φέτα μαρούλι απλωμένη στον μισό κύκλο του...