Δροσερές μπρουσκέτες με γαύρο μαρινάτο

Δροσερές μπρουσκέτες με γαύρο μαρινάτο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Μαρινάρετε το γαύρο: Αφαιρείτε το κεφαλάκι, τα εντόσθια και σιγά σιγά ανοίγετε τα ψαράκια στη μέση και αφαιρείτε τη ραχοκοκαλιά τους. Τα πλένετε καλά και τα βάζετε σε ένα μπολάκι. Ρίχνετε μέσα το ξίδι και το αλάτι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το γαύρο να μαριναριστεί για 6 ώρες...