Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Αυτή η βραστή κρέμα με φρέσκο γάλα, κρόκους αυγών και φλοιό πορτοκαλιού είναι σκέτη νοσταλγία… Νοσταλγία και παρηγοριά μαζί, γιατί οι κρέμες είναι «comfort food» για μένα, πολύ περισσότερο δε αν είναι σπιτικές και φτιαγμένες με φρέσκα υλικά. Η πυκνότητα κι η υφή της βραστής...