Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ευχαριστούμε την Antri Nicolaou για την ωραία ιδέα της συνταγής αυτής με ταχίνι! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Βάζουμε μαζί όλα τα υλικά για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε με το γάντζο. Όταν ομογενοποιηθούν αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για...