Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με τον κιμά και την πιπερίτσα μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Προσθέτετε το σκόρδο και την πάπρικα, λίγο νερό και βράζετε για 2-3 λεπτά.Ρίχνετε τις ντομάτες και σιγοβράζετε για 45-50 λεπτά περίπου μέχρι να...