Ποτέ μην ψύχετε τις ντομάτες και τα εσπεριδοειδή. Η ψύξη σκοτώνει τις γεύσεις, τα θρεπτικά συστατικά και τις υφές τους.
Κόβουμε το φιλέτο στα τέσσερα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγη μαργαρίνη και το θωρακίζουμε, να πάρει χρώμα απ' έξω, να μείνει ζουμερό από μέσα.
Βάζουμε και τα κάστανα, λίγο νερό και αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε με βότκα και προσθέτουμε τα κράνα (ή τα βατόμουρα) μαζί με το χυμό.
Αφήνουμε ένα τεταρτάκι να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά και αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
Την ώρα του σερβιρίσματος, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος.
Μμμμμ!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.