Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψιλοκόβουμε τα 200 γρ. σοκολάτα και λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα σε ένα γυάλινο μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη στα 800 watt για 1-1,5 λεπτό. Αφού λιώσει η σοκολάτα την ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και μέσα στη σοκολάτα βουτάμε το κάθε μπισκότο μέχρι τη μέση του και μετά...