Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά τα χτυπάμε διαδοχικά. Το μείγμα βγαίνει σχετικά νερουλό και έτσι το βάζουμε στη βουτυρωμένη φόρμα και το ψήνουμε στους 180 για 50-55 λεπτά. Όταν ψηθεί και κρυώσει το περιχύνουμε με κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε Bain Marie.