Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Απλώνετε τις µπριζόλες πάνω στο ξύλο κοπής, τις κτυπάτε ελαφρώς µέχρι να απλώσουν και να σπάσουν οι ίνες του κρέατος.Βήμα 2 Σε ένα µπολ βάζετε όλα τα υλικά για τη µαρινάδα και ανακατεύετε καλά. Βήμα 3 Σε ένα βαθύ ταψί απλώνετε τις µπριζόλες, τις περιλούζετε µε τη µαρινάδα...