Χοιρινές µπριζόλες µαριναρισµένες  και σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Χοιρινές µπριζόλες µαριναρισµένες  και σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αντρέας Καβάζης
Βήμα 1 Απλώνετε τις µπριζόλες πάνω στο ξύλο κοπής, τις κτυπάτε ελαφρώς µέχρι να απλώσουν και να σπάσουν οι ίνες του κρέατος.Βήμα 2 Σε ένα µπολ βάζετε όλα τα υλικά για τη µαρινάδα και ανακατεύετε καλά. Βήμα 3 Σε ένα βαθύ ταψί απλώνετε τις µπριζόλες, τις περιλούζετε µε τη µαρινάδα...