Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το παγωτό κασάτο πήρε το όνομά του όχι από τη γεύση του αλλά από το σχήμα του και τον τρόπο παρασκευής του. Φτιαχνόταν δηλαδή διάφορες γεύσεις παγωτού μέσα σε μεγάλα μπολ τα οποία λεγόντουσαν κασάτα.Για αυτό το σπιτικό παγωτό κασάτο, φτιάχνουμε πρώτα τα τα κρουασάν. Βγάζουμε τα...