Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κοσκινίζετε σε λεκανίτσα και ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάτε με μίξερ χειρός το Flora με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτετε σταδιακά τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα και τέλος τις βανίλιες και το ξύσμα πορτοκαλιού.Σταματάτε τη λειτουργία...