Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ ενα μπολ βάζετε το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ ,την κανέλα και το τριμμένο γαρύφαλο. Τα ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια. σένα άλλο μεγάλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το λάδι, την αλισίβα, το άσπρο κρασί, την πορτοκαλάδα και το ούζο, τη σόδα, το αλάτι, τις βανίλιες, το χυμό...