Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σ΄ ένα τηγάνι καβουρδίζουμε το κοτόπουλο, αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει μέχρι να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές και το αφήνουμε στην άκρη.Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα ταψί τις μπάμιες (αφού τις καθαρίσουμε και τις αφήσουμε για λίγο στο αλάτι και στο ξύδι) και προσθέτουμε...