Γιορτινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και συκωτάκια πουλιών

Γιορτινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και συκωτάκια πουλιών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Βράζετε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Δεν τις στραγγίζετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, ροδίζετε το κουκουνάρι. Το κρατάτε στην άκρη.Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και, μόλις κάψει, ρίχνετε τα συκωτάκια και το κοτόπουλο...