Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάχνουμε μια κρεμ ανγκλέζ: Βήμα 1 Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα σε μια κατσαρόλα. Βήμα 2 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους αδειάζουμε στην κατσαρόλα. Βάζουμε στη φωτιά.Βήμα 3 Ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους...