Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1. Αρχικά παίρνουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος την τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τις βανιλίνες (ή τους σπόρους από το στικ βανίλιας) και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.2. Έπειτα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.3. Παίρνουμε το κάθε μπισκότο...