Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε νερό στο μάτι. Όταν το νερό πάρει την βράση του ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε όσα λεπτά λέει η συσκευασία. Τα σουρώνουμε και έπειτατα ξεπλένουμε ίσα ίσα.(μην χάσουν και την γεύση τους).Καθως τα μακαρόνια βράζουν βάζουμε το τηγάνι στο μάτι. Μόλις κάψει ρίχνουμε το...