Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Σε μια κατσαρόλαμε νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τα τορτελίνια. Βράζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια. Σουρώνουμε, πασπαλίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,...