Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι.Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα τις φαρφάλες και ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν. Τις αφήνουμε να βράσουν για 6 με 8 λεπτά. Τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και ρίχνουμε από πάνω κρύο...