Κρύα σούπα ντομάτας από την Κόρδοβα (Salmorejo Cordobés)

Κρύα σούπα ντομάτας από την Κόρδοβα (Salmorejo Cordobés)

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Βγάζετε τη φλούδα από τις ντομάτες και τις ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Χτυπάτε καλά να πολτοποιηθούν.Στη συνέχεια, προσθέτετε το ψωμί, το λάδι και το αλάτι και χτυπάτε ξανά.Όταν το μίγμα γίνει κρεμώδες και ομογενοποιηθεί, το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 2 - 3...