Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βγάζετε τη φλούδα από τις ντομάτες και τις ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Χτυπάτε καλά να πολτοποιηθούν.Στη συνέχεια, προσθέτετε το ψωμί, το λάδι και το αλάτι και χτυπάτε ξανά.Όταν το μίγμα γίνει κρεμώδες και ομογενοποιηθεί, το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 2 - 3...