Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 60 λεπτά Βήμα 115 λεπτά Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίξτε 1,5 λίτρο νερό, τον κύβο κότας MAGGI, τον κύβο λαχανικών και τα αποξηραμένα πορτσίνι. Αφήστε να βράσει για 10 λεπτά και χαμηλώστε τη φωτιά ισα να κοχλάζει ο ζωμός.Βήμα 25 λεπτά Παράλληλα σε ένα...