Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Λαδώνετε μια φόρμα με ελατήριο και ντύνετε το εσωτερικό της με πλαστική μεμβράνη, αφήνοντας την να εξέχει στα πλευρά. Αλέθετε στο πολυμίξερ τα κράκερ με το μαλακό βούτυρο, με διακεκομμένες κινήσεις του μοτέρ μέχρι να υγραθούν καλά και πιέζετε το μίγμα να καλύψει...