Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 ° C στον αέρα. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί διαστάσεων 25x35. Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά, τους κρόκους και την ζάχαρη για 6-7 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι, το...