Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπολ μεγάλο βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι, κάνουμε μια λακουβίτσα και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γάλα και τον κρόκο αυγού. Δουλεύουμε με το χέρι μας και προσθέτουμε το γάλα σιγά – σιγά. Ζυμώνουμε πολύ καλά να γίνει μια μαλακή εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε την...