Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφράτα και γλυκά μπισκότα γλυκάνισου για το πρωινό σας Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει ρευστή. Πλάθουμε το ζυμάρι σε 4 μικρές περίπου φρατζόλες και πασπαλίζουμε από επάνω με σουσάμι.Χαράζουμε τις φρατζόλες σε λεπτές φέτες , προσέχοντας να μη...