Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πρώτα ετοιμάζετε το σιρόπι: Βάζετε τη ζάχαρη και το νερό σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά, ανακατεύετε να λιώσει η ζάχαρη και βράζετε το σιρόπι για 5 λεπτά. Προσθέτετε το χυμό του πορτοκαλιού. Τραβάτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά κι αφήνετε να κρυώσει το σιρόπι.Προθερμαίνετε...