Σιροπιασμένο κέικ καρύδας με ΓΙΩΤΗΣ Garni και φρέσκα φρούτα 

Σιροπιασμένο κέικ καρύδας με ΓΙΩΤΗΣ Garni και φρέσκα φρούτα 

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Πρώτα ετοιμάζετε το σιρόπι: Βάζετε τη ζάχαρη και το νερό σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά, ανακατεύετε να λιώσει η ζάχαρη και βράζετε το σιρόπι για 5 λεπτά. Προσθέτετε το χυμό του πορτοκαλιού. Τραβάτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά κι αφήνετε να κρυώσει το σιρόπι.Προθερμαίνετε...